A- A A+

Wijnkaart

Restaurant Le Zinc - Antwerpen -  WijnkaartDe edele kunst van het wijntelen is een gebruik dat sinds jaar en dag aan de authentieke Franse keuken gelinkt is, en dus kon Le Zinc natuurlijk ook niet zonder uitgebreide wijnkaart blijven. In onze kelder bewaren we volgens de regels van de kunst de wijnen op de allerbeste wijze.

Sommelier Laurent Popowsky adviseert u met de nodige charme over alle zinnenprikkelende wijnen op onze kaart, die stuk voor stuk als doel hebben om uw gerecht nog smakelijker te maken dan het al is.

Onze wijnkelder is bovendien géén verboden terrein voor onze gasten.  Hier kan u proeven, genieten en kiezen tussen onze wijnen en andere alcoholische dranken. Een unieke ervaring.

Benieuwd naar de heerlijke en authentieke wijnen die wij bij Restaurant Le Zinc voor u in petto hebben? Bekijk dan zeker eens onze wijnkaart.

In oktober zijn we bovendien ambassadeur van Bordeaux-wijnen in België. Absoluut een reden om eens een kijkje te komen nemen bij ons!

Indien u nog vragen hebt over ons assortiment, aarzel dan vooral niet om ons even te contacteren via de contactpagina van deze website. Wij helpen u dan met alle plezier op een effeciënte manier verder.

top