A- A A+

Restaurant Le Zinc

Restaurant Le Zinc - AntwerpenAl onze ingrediënten zijn van de allerbeste kwaliteit, de presentatie is hedendaags en zo ook de borden. Onnodige extra's of franjes zijn hier niet aan de orde. Le Zinc staat namelijk voor een 'no-nonse' keuken, en gaat recht door zee. Al proberen we de regels van de Franse kookkunst zoveel mogelijk te respecteren, toch zorgt Philippe Grootaert ook altijd voor een kleine toets uit het onverwachte.

Wie enkel voor meerwaarde op restaurant gaat, is hier ook aan het goede adres. De excellente kwaliteit van onze smaakpareltjes is één zaak, maar ook de uitstekende wijnkelder is een gigantische troef. Sommelier Laurent Popowski stelt u graag met veel vakkennis en charme de passende wijnen voor. De juiste wijn tilt immers het niveau van uw gerecht meteen naar omhoog. Ook bent u in onze wijnkelder steeds welkom om op een rustige manier te proeven en genieten van de aanwezige topwijnen.

Chef Philippe Grootaert maakte eerder al furore met zijn door Michelin bekroonde restaurant Le Petit Zinc, ook in Antwerpen. Met Le Zinc gaat hij nu terug naar waar dineren echt om gaat: genieten van pure kwaliteitsgerechten in een sfeervolle ambiance die mede gecreëerd wordt door een flamboyante maar sympathieke chef.

Reserveert u graag een tafel, of hebt u nog andere vragen? Contacteer ons dan gerust via de contactpagina van deze website. 

top